Voor Designers en Freelancers

Designers en Freelancers verdienen geld met een partnership via Html Express.

� 5,-
uitbetaling per order
� 25,-
uitbetaling per order
� 10,-
uitbetaling per order
2%
uitbetaling per order

Bepaal zelf wat je met jouw tegoed doet, uitbetalen of gebruiken in een bestelling. We betalen uit vanaf � 50,- en het tegoed is onbeperkt geldig!


Waarom kiezen voor HTML Express?

  • Kosten effectief met hoge kwaliteit
  • Hoge en zeer technische service
  • 100% geheimhouding van opdracht en code
  • Jouw ontwerp perfect werkend in alle browsers
  • 10+ jaar ervaring met HTML/CSS
  • 7+ jaar ervaring met Wordpress
  • 5+ jaar ervarign met Magento

Als designers of freelancer wil je het liefste al je tijd steken in je core business. Dan wil je je niet bezighouden met ingewikkelde techniek en het omzetten van je design naar HTML code.

Werk je net als veel designers bijvoorbeeld met Photoshop, dan moet het PSD bestand naar HTML worden omgezet. Een goedkope of zelfs gratis PSD-HTML converter klinkt dan aantrekkelijk, maar helaas kom je vaak bedrogen uit. Je zult merken dat je design er niet uit ziet zoals je dat ontworpen hebt. Het omzetten van PSD naar HTML code vereist de nodige expertise. HTML Express heeft deze expertise in huis en garandeert een schone, foutloze code. We bouwen jouw PSD bestand om naar een perfect template voor WordPress, Magento of Html.


Welke bestanden kan HTML Express verwerken?

Veelgestelde vragen

+ Kunnen onze klanten te weten komen dat wij uitbesteden aan HTML Express?

Nee, dat kan nooit. 100% geheimhouding heeft de hoogste prioriteit bij HTML Express, we doen er alles aan om deze service ook te beschermen. We zullen nooit jullie klanten benaderen of een publieke post doen van het werk dat we voor jullie doen.

+ Waarom zijn jullie beter dan een fulltime developer?

We hebben meer dan 7 jaar ervaring in de belangrijkste aspecten van webdevelopment. We werken altijd met efficinte processen bij het oppakken en leveren van projecten. Uit ervaring kunnen wij met veiligheid uitspreken dat we de goedkopere en minder risicovolle keuze zijn. Bovendien is het een feit dat wij de meeste competenties bieden voor de prijs. Er werkt altijd een volledig team aan een opdracht in plaats van slechts n developer.

+ Kunnen wij een vaste projectmanager krijgen om mee te werken?

Voor reguliere projecten is dat helaas nog niet mogelijk. In de toekomst willen wij complete development teams aanbieden voor een vast tarief per maand. Dan zal er ook standaard een vaste projectmanager zijn om het team te leiden en deze projectmanager zal dan het centrale aanspreekpunt zijn tijdens het project.

Verder hebben alle klantenservice medewerkers toegang tot de meest uitgebreide details van het project en daarmee kunnen ze ook de voortgang van het project op de voet volgen. Hierdoor zijn zij altijd in staat om vragen te beantwoorden.

+ Doen jullie ook maatwerk�development?

Jazeker! Maatwerk voor�Wordpress en Magento is standaard ondersteund. We bieden ook maatwerk aan voor PHP MySQL, Javascript, jQeury en HTML5. Heb je een groter project en wil je een offerte op maat? Vraag deze dan aan via onderstaand contactformulier.

+ Kunnen we ook achteraf betalen?

Voor reguliere projecten is achteraf betalen niet mogelijk. In de toekomst willen wij complete development teams aanbieden voor een vast tarief per maand. Dan zal er een alternatieve betaalmethode ontwikkeld worden.

Heeft u toch nog een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Alle informatie verstuurd via dit formulier wordt vertrouwelijk behandeld en niet met derde gecommuniceerd.

Terug